Sofia Eva Elsa Rydberg

Laugh - Love - Live!

onsdag 21 mars 2012

Update.

Tjaa inte uppdaterat på ett tag. Men jag har haft det ganska nice. Ungarna på dagiset är toppen likaså de som jobbar där. I helgen var jag i Halmstad malmö furuboda.

Vi skjutsade hem Johanna till Malmö nämligen. Påvägen åkte vi till ullared.Köpte lite smått och gott bla en pippi.tröja som jag älskar :)
*bild*
I halmstad på fredagen så mös vi åt godis, kollade på film, löste melodikrysset på morgonen osv. Älskar särdal! <3 sedan åkte vi till Malmö, gissa vem som körde en timme mot Malmö? Yes i did. Det var sjukt kul :)

Malmö började med en promenad på ribban med hundarna och mamma o johanna förstås. Det var riktigt mysigt och skönt.
*bild*
Sedan handlade vi, gjorde asgod mat och fruktsallad, jag och johanna tog två promenader innan vi kollade på film. Två stycken blev det. Crazy stupid love och in time.
*bild*
Träffade Johannas stalker på en av promenaderna, ganska pratsam, speciell och kul typ.. xd

Sedan åkte vi hem på söndagen. Stannade till i furuboda och hälsade på pappa <3 det var nice, han är en.glädjespridare med sina framsteg.
*bild*

okej im done now. Skrev *bild* på vissa ställen för jag ska lägga upp lite bilder där. xd

Ciao!

2 kommentarer:

  1. *bild*
    Man får ha bra fantasi när man läser det här inlägget. Försöka föreställa sig en faktisk bild istället för *bild* ;)
    Hahaha Johannas stalker. Mm fint e deee

    SvaraRadera
  2. Hahaha ^^ det är kul, då kan man fantisera de allra konstigaste grejerna. Men då sen blir det inte lika kul när dom väl kommer upp och dom inte är som man fantiserat sig xd fast iofs kan dom ju vara ännu bättre ;) mjaa det är fiint de haha.

    SvaraRadera