Sofia Eva Elsa Rydberg

Laugh - Love - Live!

lördag 28 januari 2012

27 Januari

Hej!

Idag gick jag upp vid 10. Åt frukost, gick ut med fiffi. Och vet ni vad jag gjorde sen då?
Jag stääädade :D Kök och matsal och vardagsrum och hall. Duktiga jag! Superfint är det. Nu ska bara gardinerna bytas och en duk i vardagsrummet ska ut sen är julen borta helt för i år. Ska även ut och ta bort lamporna på busken.

Efter jag hade städat så var det dags för jobb igen, hade en bra dag på jobbet idag också :) Det är inte så jobbigt som det var förr längre. Skönt! Funderar på o jobba där i sommar. Man tjänar ju ändå bra pengar lixom! Linda som jag jobbade med och jag pratade om att sjunga. Jag sa att jag skulle vilja ta sånglektioner, hon har ett nummer jag ska få till en man som tar 200kr per gång. Man får gå när man vill, låter sjukt kul att förbättra på rösten. Och hon garanterar förändring! Hon har gått där. Vi pratade om massa saker, hon var bland annat den första som fick veta om pappa. Vi pratade om att vi hjälper vår brukare till ett lättare liv osv. Då berättade jag för henne varför jag valt att jobba som personlig assistent när jag egentligen ska bli förskollärare.

Sprang till konsum för att hinna innan det stänger, köpte en liten cola och en påse bilar. Kom hem kvart över 10 till fajitas <3 som jag åt. Mamma låg och slumrade i soffan till Da vinci koden.

Ciao!


Bilderna får bli på Max, saknar honom så..Och mina systrar, och min pappa. Ni så långt borta! Tur att man har en fin mamma i samma hus och en bror som bor i närheten.


Kolla så liten han har varit sötisen.

Nu är han så stor mosters älskling. 

2 kommentarer:

  1. Städa bort julen gjorde jag för lääääääääääängesen! (=ta bort ljusstaken och glittret från gardinstången...)
    Låter nice med sånglektioner och sommarjobb. Najsbajs

    SvaraRadera
  2. Vi hade ingen jul att städa bort så att eh...
    Duktiga DU som städar!!!
    Jag vill med ta sånglektioner och sommarjobba och... sjunga i kör... och... och vara med dig och mamma... och.. så... :$

    hehehe hon garanterar förändring? tänk så förändras det till det sämre. hoppas det blir förbättring!

    Söt bild på dig och Max! Min lilla ängel! <3

    SvaraRadera